Hirdetés

Segíts egy szavazattal, hogy valaki egy LEGO készletet nyerjen!

|

Elindult a Helloworld LEGO építőversenyének közönségszavazása. Dobj egy szavazatot arra, ami neked a legjobban tetszik!

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt vette kezdetét a LEGO építőverseny, melynek keretében bárki megmutathatta, milyen kreatívan épít űrhajót. Egészen varázslatos alkotások születtek; ezek közül a zsűri kiválasztott 15-öt, és most ti dönthetitek el, melyik kapja a közönségdíjat!

Hirdetés

Október 30-áig tart a közönségszavazás, melynek győztese egy LEGO City 60228 Űrrakéta és irányítóközpont készlettel lesz gazdagabb. A szavazáshoz nyissátok meg ezt a Facebook-albumot, és dobjatok egy like-ot azokra az építményekre, amik nektek a legjobban tetszenek. 

A zsűri emellett az általuk legkreatívabbnak választott űrhajó építőjének odaítél egy fődíjat, egy LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás szettet. Segítsetek pár like-kal a közönségszavazáson, hadd legyen valaki egy LEGO szett boldog tulajdonosa!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)