Hirdetés

Tanulj karantén alatt: három hónapig ingyenes a Unity oktatóplatformja

|

A Unity kiváló ajánlattal állt elő azoknak, akiket érdekes a játékfejlesztés, és esetleg szeretnének most ingyen oktatást igénybe venni a karanténban töltött idő alatt.

Hirdetés

Manapság a játékok alapjául szolgáló grafikai motorok brutális sebességgel fejlődnek és bővülnek, és persze már alapból sem annyi a kezelésük, hogy két pálcikát meg egy kört kell ügyesen összekötni, aztán hopp, kész is a tripla A szintű slágerjáték. Szóval a fejlesztőknek van mit tanulniuk, akár most vágnának bele nulláról valamelyik motor használatába, akár csak naprakésszé szeretnék tenni tudásukat.

Hirdetés

A Unity ebben segít a koronavírus miatt már globális szinten is egyre jellemzőbb, önkéntes vagy kötelező karanténban ragadt fejlesztőknek. Épp ezért mindenkinek, aki feliratkozik a Unity Learn nevű oktatóplatformra, három hónapos ingyenes prémium elérést biztosít, ezáltal számolatlanul vethetik rá magukat az elérhető tananyagokra, példatárakra és minta-projektekre.

Az elérhető lehetőségek között vannak szituációkra alapuló tutorialok, vagy szabad fejlesztést elősegítő kurzusok, de strukturált, napi leckékbe gyűjtött, lépésenként részletezett oktatások is, emellett pedig a jelentkezők most korlátozás nélkül érhetik el a naponta élőben közvetített Create with Code óráit is. Az ismerkedés elején könnyen meghatározhatjuk, milyen szinten szeretnénk kezdeni, külön válogathatunk a teljesen kezdők, a Unityben már valamelyest járatosak és a Unity power userek számára készült tartalmak között.

A feliratkozáshoz a learn.unity.com címen kell Unity ID-t regisztrálni, és már mehet is a tanulás. Mire a COVID-19 által keltett káosz lecseng, már te is készen állhatsz arra, hogy sikerre vigyed az első játékodat - ugyanezzel a motorral már jó néhány siker született a Rusttól a Wasteland 2-n át az Ori and the Will of the Wisps-ig, szóval a lehetőségek határtalanok, ahogy ezt mondani szokás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)