Hirdetés

Élethű játékfigurák és jelmezek - testközelben

|

A december 17-én, szombaton megrendezésre kerülő PlayIT-en nemcsak a legújabb videojátékokat próbálhatjátok ki, elszánt rajongók még a legnépszerűbb sci-fi és fantasy hősök gúnyáját is magukra öltik a HoldfényCon keretein belül.

Hirdetés

Aki volt már ilyen rendezvényen az jól tudja, hogy ezek a jelmezek egészen profi minőségben készülnek el és rengeteg munkaórát ölnek bele a „szabók”. A végeredmény azonban bőven kárpótolja őket, mivel egy jólsikerült jelmezben végigsétálni a tömegben, fogadni az elismerő bókokat és nagylelkűen megengedni, hogy fényképet készíthessenek a rajongók, az minden fáradozást megér. A cosplay őrület már évek óta tombol és évről évre egyre színvonalasabb ruhákban és páncélokban pompáznak a résztvevők, idén sem lesz ez másként..

Ez azonban nem minden, amennyiben nincs türelmed heteket eltölteni egy ruha megvarrásával, még mindig nevezhetsz a karaoke vagy táncversenyre, kártyázhatsz kedvenc kártyajátékaiddal vagy részt vehetsz a rajz és novellaíró pályázaton. Egy biztos, senki sem fog unatkozni, ha meglátogatja a rendezvényt.

A szervezők gondoltak azokra is, akik helyben szeretnék megvenni a karácsonyi ajándékokat, de nemcsak videojátékokban gondolkodnak, illetve szeretnék meglepni „kocka" ismerősüket valami egyedi meglepetéssel. Nekik érdemes meglátogatni a Holdfényteam standját, ahol idén is elképesztő minőségű és mennyiségű játékfigurát találhattok.

Aki most azt várja tőlem, hogy felsoroljam milyen fantasy és sci-fi figurákkal fognak megjelenni, azok most nagyon melléfogtak, hiszen elképesztően széles a felhozataluk, maradjunk annyiban, hogy nemigen tudok megemlíteni olyan fantasy témakört, melyből ne tudnának az arcomba tolni minimum 10 aprólékos részletességgel kidolgozott figurát. Ráadásul az árak sem olyan vészesek, néhány ezer forintból már egészen komoly művészi és gamer értékkel bíró figurát lehet beszerezni a karácsonyfa alá. A lényeg a lényeg, gyertek el a rendezvényre és győződjetek meg róla, hogy milyen nagy buli is összejövetel.

Aki nem tud eljönni a PlayIT-re, az az alábbi címen megtekintheti a hihetetlenül széles választékot.

www.holdfenyteam.hu

Holdfény Fantasy, Játék & Sport Kft.

1067 Budapest, Podmaniczky u. 37

Tel: 06-1/3-430-730


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)