Hirdetés

GameStar Hype - egy csomó érdekes hírünk van, de inkább Fallout 4

|

BZ teljesen nyugodt, hogy nem a Fallout 4-et játszotta szabadidejében, hanem GS Hype adást mondott fel. Tényleg, nem ideges egyáltalán.

Hirdetés

Az eheti Hype adást sajnálatos módon nem atyánk, és védőszentünk HP mondta fel, hanem a nem kevésbé impozáns BZ. Főleg ő örült ennek nagyon, hogy a Fallout 4 addiktív és mérgező hatásai helyett nektek mondhatta el a hét legizgalmasabb híreit.

Megemlékezett röviden a dögös GameStar előfizetői akciónkról (és ha már ott volt, akkor a PC World akcióról is), aztán szóba hozta a hétvégi PlayIT-et, az 576 Roadshow-t, és nagyjából eddig bírta, hogy ne kezdjen el újra a Fallout 4-ről beszélni. Kicsit visszatereltük a többi játék felé, így még mesélt a Grand Theft Auto V körüli botrányról, a Cyberpunk 2077-ről és még sok minden másról.

Mint minden gomb, a lenti is arra van, hogy megnyomjátok, és ezzel azonnal értesüljetek a friss GameStar Hungary videókról. Ennyivel is szebb lesz az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)