Hirdetés

Izgalmas programok és újfajta jegytípus a PlayIT-en

|

Rengeteg érdekes programmal várja a látogatókat most vasárnap az őszi PlayIT, Magyarország legnagyobb gamer rendezvényének második felvonása. Az sem baj, ha csak délután tudsz jönni - van egy ajánlatunk a számodra.

Hirdetés

A december elsején, délelőtt 10 órától este 9 óráig megrendezésre kerülő gamer show, a PlayIT ez alkalommal is színes programokkal várja az érdeklődőket. A legfrissebb játékokat nem csupán ki lehet majd próbálni, de a Nagyszínpadon a hazai média jeles képviselőitől előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők. Már a rendezvény nyitó előadása is az év egyik legnagyobb címéről, a következő generációs konzolokra is megjelent Call of Duty: Ghostsról fog szólni, és a nap folyamán izgalmas beszámolók és ismertetők kíséretében magukról a konzolokról is mindent megtudhatnak a PlayIT látogatói.

A Hollywood Hírügynökséggel ismertté vált Szirmai Gergely két saját programmal is jelentkezik, és a szakma bennfentesei azt is elárulják, hogy hogyan lehet itthon valaki sikeres játékfejlesztő. Bemutatásra kerül a hazai fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing 2 is, és természetesen idén is elmaradhatatlanok az interaktív színpadi programok, mint például a Gólöröm vagy épp a Cosplay verseny, valamint az 501-es légió előadása.
 

A Nagyszínpadi programok mellett a PlayIT egész napos Kvíz Lelátóval jelentkezik, ahol a játékos kedvűek kipróbálhatják magukat a különböző, tematikus kvízekben. Egész napos programkínálattal jelentkezik a GameStar Színpad is, ahol a ritmusjátékok fognak dominálni, illetve a Call of Duty Színpad, ahol egész nap csinos hostessek és meggyőző külsejű „fegyveresek" fogják a versenyzést segíteni. A PlayIT idén is rengeteg embert megmozgat, ennek megfelelően a helyszínen a 2000 forintos, egész napos jegy mellett immár 1500 forintba kerülő, délutáni belépőt is lehet vásárolni, mellyel 15.30-tól egészen kapuzárásig élvezhetik a rendezvényt azok, akik a délelőtti tömeget el szeretnék kerülni (vagy csak szeretnének egy jót aludni vasárnap reggel).

A PlayIT Show pontos programbeosztása a hivatalos oldalon, a www.playit.hu címen található. PlayIT facebook: www.facebook.com/PlayIT.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)