Hirdetés

A debreceni PlayIT-en is rengeteg akciós játékkal vár az 576 Kbyte

|

Egy PlayIT-ről sem maradhatnak ki a játékakciók, nem lesz ez máshogy Debrecenben sem, viszont a hétvégi kiállításon másfajta, játékokhoz kapcsolódó cuccok között is böngészhettek majd.

Hirdetés

A PlayIT idén vidéki helyszínekre is elviszi Magyarország legnagyobb gamer kiállítását, most szombaton pedig Győr után Debrecenben várják majd a látogatókat. Ahogy megszokhattátok, ezúttal is különböző akciók várnak majd, de nem csak játékok közül válogathattok majd.

Beszerezhetitek majd például a Call of Duty sorozat elég sok részét, PC-n és konzolokon is, némelyiket akár a normál ár feléért. Így az Advanced Warfare számítógépes változatát 7999 Ft-ért, az eggyel korábbi részt, a Ghosts-ot pedig mindössze 2999 Ft-ért vihetitek haza.

Azért konzolokra is lesz bőven választék, akciós lesz például az Assassin's Creed: Unity PS4-es változata, ahogy a The Crew-t is a Sony platformjára tudjátok megszerezni a szokásosnál alacsonyabb áron. A Middle-Earth: Shadow of Mordor akcióról viszont akkor sem maradtok le, ha ebben a generációban az Xboxot választottátok, vagy PC-n játszotok.

Az 576 Kbyte standját érdemes lesz felkeresnie a League of Legends rajongóinak is, mivel a debreceni kínálatban szerepel majd mindenki kedvenc Yordle hőse, Teemo sapkája, és a játékban látható imádni való állatok, a Poro-k után mintázott plüssfigura is. Itt csak néhányat emeltünk ki az összes akció közül, az 576 teljes PlayIT-es kínálatát itt találhatjátok meg.

Ti ott lesztek a kiállításon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)