Hirdetés

Ezen az akadémián neked fizetnek, hogy kitanulj egy új szakmát

|

A Level1 Tech Academyre nemcsak friss diplomásokat, hanem pályaváltókat is várnak.

Évek óta halljuk, hogy hiába a remek fizetések, egész egyszerűen nincs elég informatikus az országban. Az IT-ban jártas szakemberek nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is elképesztően keresettek, a felsőfokú tanulmányok azonban sok esetben nem adnak olyan piacképes tudást, amivel az egyetemről kikerülő programozók vagy mérnökök azonnal el tudnának helyezkedni. A Level1 Tech Academy pontosan azért indult, hogy ezeket a hiánykompetenciákat pótolja, és kiképezze az SAP üzemeltetők következő generációját, méghozzá úgy, hogy már a képzés ideje alatt fizetést és egyéb juttatásokat kínál a hallgatóknak.

Hirdetés

Mi leszel, ha nagy leszel?

A 4iG gondozásában induló program egy hat hónapos, gyakorlatorientált kurzus, ahol amellett, hogy a jelentkezők rengeteg tudást szívhatnak magukba, szenior mentorok támogatásával már aktívan részt vehetnek a különböző projektekben, így élesben szerezhetik meg azt a hasznos tudást, amire a munkájuk során szükség lesz. A Level1 Tech Academy állásgaranciát kínál, vagyis azok, akik sikeres vizsgát tesznek, egy éves határozott idejű fix pozíciót kapnak a 4iG csoport nagyvállalati környezetében.

Itt fizetnek azért, hogy taníthassanak

A legjobb az egészben, hogy már a hallgatói a képzés alatt is bérezésben, valamint béren kívüli juttatásokban is részesülnek a jelentkezők. A sikeres oktatás technikai feltételeinek biztosítása mellett (telefon, laptop), cafeteria támogatásról és egészségbiztosításról is gondoskodik a 4iG. A Level1 Tech Academy alapvetően hibrid oktatási modellre épül - így a home office lehetősége is adott -, de ahogy korábban említettük, a képzés hangsúlyosan gyakorlatorientált, ezért elsősorban helyszíni, az oktatás Budapesten zajlik.

Lehet, hogy pont téged keresnek?

És hogy kiket várnak? A képzésre felsőfokú végzettséggel rendelkezők jelentkezését várják, de ha valaki 2024-ben szerzi csak meg a diplomáját, bátran regisztrálhat. Emellett kiemelten fontos a megbízható angol nyelvtudás.

A junioroknál és pályakezdőknél nem elvárás, de az újrakezdők, karrierváltók esetében legalább 3 év munkatapasztalatot kérnek a szervezők.

Téged is vár a Level1 Tech Academy, ha:

  • Friss diplomás / karrierváltó vagy, és jól beszélsz angolul
  • Érdekel az informatika világa, el tudod magad képzelni IT területen
  • Szeretnél megbízható szakmai tudásra szert tenni szenior mentorok keze alatt
  • Izgat, hogy már az oktatás alatt nemcsak bérezésben, hanem béren kívüli juttatásokban is részesülsz
  • Szívesen dolgoznál az ország egyik legnagyobb IT vállalatánál

Ha mindezek igazak rád, jelentkezz itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)