Hirdetés

Jelentős kedvezménnyel lehet legális Windowsod és Office-od!

|

Ha szeretnéd frissen tartani operációs rendszered és irodai programcsomagod, néhány euróért megteheted!

Egy tisztességes PC-hez nem csak modern hardverre lesz szükséged. Az operációs rendszer az egyik legfontosabb komponens, és ha Windows-t szeretnél futtatni frissen összeállított asztali számítógépeden, érdemes az alábbiakhoz hasonló ajánlatokkal élni - nem kell tízezreket fizetned, hogy legális operációs rendszert használhass.

A Windows 11 Pro a Microsoft legújabb és legjobb operációs rendszere, és míg a Microsoftnál közvetlenül megvásárolva általában 200 euróba kerül, a Software Mega Sale-en most mindössze 10,25 euróért szerezheted be. A hibrid munka világához tervezett Windows 11 segítségével egyszerűbben és zökkenőmentesebben dolgozhatsz bárhonnan. A Windows 11 Pro számos, a produktivitásra összpontosító funkciót is tartalmaz, mint például a több ablak egymáshoz illesztése és egyéni elrendezések létrehozásának lehetősége, a továbbfejlesztett hangalapú gépelés és az új, hatékonyabb keresési élmény. A magán- és szakmai felhasználók modern és biztonságos számítástechnikai élményt élvezhetnek, a javított teljesítmény és a produktivitást növelő funkciók segítségével a felhasználók többet tudnak majd tenni.

Hirdetés

Csak korlátozott ideig! Microsoft termékek örökös licenccel 7€-ért!

A többkulcsos csomagokkal még jobban járhatsz. Többet kapsz kevesebb pénzért!

Vásárolj többet és spórolj többet a költséghatékony csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)