Hirdetés

Olcsón vár a legális Windows és Office - ne hagyd ki az akciót!

|

Ismét jelentős kedvezménnyel frissíthetsz legális operációs rendszerre és irodai programcsomagra.

A Microsoft Office-t világszerte több mint 1 milliárdan használják, ezzel a legelterjedtebb irodai programcsomag, és nem véletlenül. Néha nehéz eldönteni, hogy érdemes-e frissíteni az Office 2021 legújabb verziójára, vagy maradjunk a jól bevált Office 2019-nél. Az árkülönbség csak egy dolog, a az Office 2021 olyan új funkciókat kínál, mint a Teams integrációja a Wordben és az Excelben, a továbbfejlesztett adatelemzés az Excelben, fejlettebb funkciók a PowerPointban, valamint a frissített dizájn minden szoftverben. A Microsoft Office mindkét verziója jó választás a megbízható irodai programcsomagot kereső magánszemélyek és kisvállalkozások számára.

Ha szükséged van ezekre az új funkciókra, a Godeal24 Office Special Sale segíthet spórolni. Az Office 2021 Professional élethosszig tartó használata mindössze 25,61€-ba kerül! Ez már a legalacsonyabb ár! De ha az Office 2019 Pro jobban megfelel neked, ebben az akcióban ezt is 23,56€-ért kaphatod meg!

Hirdetés

Legjobb ár-érték arány! 62% kedvezmény Microsoft Office-ra! (kuponkód GG62)

Ha úgy érzed, hogy szükséged van extra biztonságra a számítógépeden, érdemes Windows 11 Próra váltanod. Ez az operációs rendszer robusztus biztonsági funkciókkal rendelkezik, olyan eszközökkel, mint az ébresztés és zárolás, a Bitlocker eszköztitkosítás és a biometrikus bejelentkezés. Győződjmeg arról, hogy számítógéped kompatibilis, mielőtt megpróbálnád a frissítést.

Szuper ajánlat! Jelentős kedvezmény Windowsra! (kuponkód: GG50)

Csomagok 62% kedvezménnyel! (kuponkód: GG62)

50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: GG50)

Még több PC-s eszköz a legjobb áron!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)