Szavazz: szerinted melyik az eddigi legjobb animációs Star Wars sorozat?

|

Elég sok animációs szériának örülhettek már a Csillagok háborúja-rajongók, szóval egyáltalán nem könnyű a döntés.

Tegnap megszavaztattuk veletek a legjobb élőszereplős Star Wars sorozatot, ma pedig arról dönthettek, hogy animációs fronton mi a csúcs a messzi, messzi galaxisban, vagyis arról szavazhattok, hogy melyik a legjobb Csillagok háborúja rajzfilmsorozat.

Míg az élőszereplős szériákat csak pár éve kezdte el a Lucasfilm, animáció terén jóval nagyobb múltra tekintenek vissza, hiszen az első két sorozat, az Ewokok és a Droidok még 1985-ben indultak el - bár ezekre valószínűleg ma már kevesen emlékeznek. Az igazán nagy dömping aztán a 2010-es években jött el, és aztán a 2020-as években is folytatódott ez a tendencia.

Nincs könnyű dolgotok, az alábbi listából csak egyetlen egy Star Wars animációs sorozatot választhattok ki. Persze lent, a kommentek között jöhetnek majd a hosszabb eszmefuttatások is arról, hogy mit és főleg miért választottatok, vagy mit ajánlanátok egymásnak, nekünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)