Szavazz: szerinted melyik az eddigi legjobb élőszereplős Star Wars sorozat?

|

Az Ahsoka vagy az Andor a csúcs? Vagy inkább A Mandalórinak nincs párja? Szavazzátok meg!

Szerintem jelenleg a Star Wars: Ahsoka az egyik (ha nem a) legjobb élőszereplős Csillagok háborúja tévésorozat, de ez egy teljesen szubjektív vélemény, nem egy kikezdhetetlen örök igazság, nem az alkotmánybíróság határozata, senki számára sem kell, hogy zsinórmérceként szolgáljon. Ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok, sőt kíváncsiak vagyunk arra, hogy a ti számotokra mi volt eddig a csúcs élőszereplős fronton a messzi, messzi galaxis produkciói közül.

Épp ezért pattintottuk össze az alábbi szavazást, mely segítségével kiderült, hogy a GS olvasóinak mely széria az abszolút kedvence. Ezúttal kizárólag az élőszereplős sorozatokra koncentráltunk, az animációs Star Wars sorozatok (nem kevés van belőlük) majd egy másik szavazás tárgyát fogják képzeni a közeljövőben. 

Lent a kommentek között természetesen a voksotok leadása után jöhet a hosszabb, kifejtősebb érvelés is.

Hamarosan egyébként bővíteni is lehet majd a listát, hiszen még idén megérkezik a Skeleton Crew, jövőre pedig jön a Baljós árnyak előtt nagyjából egy évszázaddal játszódó The Acolyte is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)