Hirdetés

Hivatalos: érkezik a God of War: Ragnarök Valhalla

|

Ingyenes kiegészítőt kap a God of War: Ragnarök, és alig pár napot kell rá várnunk.

Hirdetés

Lendületben van a PlayStation Studios, és ha ez kitart, könnyen lehet, hogy még tovább élvezhetjük minden, eleve is fantasztikus játékukat. Még mielőtt bejelentették volna a Marvel's Spider-Man 2 elkerülhetetlenül érkező fizetős DLC-it, megerősítettek egy korábbi értesülést: kiegészítőt kap a God of War: Ragnarök.

A Valhalla alcímet viselő ingyenes frissítés december 12-étől lesz elérhető mindenkinek, aki rendelkezik az alapjátékkal.

Hirdetés

A Ragnarök epilógusaként szolgáló kalandban Kratos egy személyes kalandra indul, Odin és Atreus nélkül kell megtalálnia, mit tartogat számára a jövő. Mimirrel együtt kalandozik és kaszabol a Valhalla partjain. Fókuszban a harc áll, új, roguelite elemekkel kísérleteztek az alkotók. Ha elhalálozunk, visszakerülünk az elejére, de vásárolhatunk majd mindenféle fejlesztéseket, amikkel erősebben próbálkozhatunk újra. Minden fegyvert és képességet használhatunk, de pajzsból és Spartan Rage-ből választanunk kell egyet, a páncélzat pedig csak a külsőt módosítja.

Négy nap múlva pörgethetjük is, úgyhogy kezdjétek el telepíteni, ha letöröltétek azóta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)