Hirdetés

Lehet, hogy soha nem is hallottál róla, de valójában ezt a játékot várod

|

Ha szereted a különleges hangulatú, nyomozós játékokat, akkor azért, ha nem szereted, akkor most fogod megszeretni.

Hirdetés

Van az életben olyan, hogy ízlés, meg egyediség, és vannak abszolút igazságok, időn és valóságokon túli, egyetemes törvények, ilyen például az a tény, hogy a Color Gray Games által megálmodott The Case of the Golden Idol olyan varázslatosan új játékélmény, amit mindenkinek ki kell próbálnia. Micsoda? Hogy nem volt meg eddig? Nem is vagy oda a dedukciós, nyomozós játékélményért? Üres kifogások. Hiszel az egyéni ízlés szabadságában, a saját egyéniség fontosságában? Ezt biztos valakitől hallottad a TikTokon. Nincs olyan ellenérv, gondosan felépített gondolatmenet, ami szét tudná zúzni azt a bizonyosságot, ami engem hajt abban, hogy evangelizáljam a világot annak egyik legjobb játékával.

Pont ezért muszáj megosztanom azt a csodás hírt, hogy a The Game Awards 2023 rendkívül hosszú ceremóniája során bejelentették a The Rise of the Golden Idol című folytatást, amely jövőre jelenik meg PC-re, konzolokra és mobilra. A játék hű marad gyökereihez (vagyis a világ legjobb játékélményét kínáló formulához, emlékeztetnék mindenkit erre), de elhagyja elődje 18. századi díszletét, a játékosokat az 1970-es évekbe repíti, ahol 15 új bűnügyet kell majd megoldaniuk.

Hirdetés

A Rise of the Golden Idolban a játékosok egy nagy rejtélyt próbálnak majd megfejteni a "hallucinogének, faxgépek, parapszichológia és tévéújságok" korában, számtalan rejtély, indíték, gonosz terv, és persze a Golden Idol is nehezíti majd munkájukat. Kaptunk egy rövid kedvcsináló előzetest is, a grafika talán kicsit emészthetőbb lesz, de a vizualitás teljesen mellékes szempont A Világ Egyik Legjobb Játékélménye mellett, higgyétek el.

A The Rise of the Golden Idol megjelenési dátuma egyelőre még nem ismert, de valamikor jövőre érkezik PlayStationre, Switchre, Xboxra, Steamre és mobileszközökre a Netflixen keresztül. Addig az első rész kötelező. Nem vicc. Nem vita tárgya.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)