Hirdetés

Matthew McConaughey-vel jön az Exodus – íme a játék első trailere

|

Matthew McConaughey maga sétált fel a színpadra bejelenteni a játékot a The Game Awards során

Hirdetés

A The Game Awards immáron hagyományt űz abból, hogy minden alkalommal felvonultat legalább egy közismert színészt: tavaly Al Pacino ment nagyot, idén Matthew McConaughey jelent meg, hogy felvezesse a közreműködésével készült videojátékot, ami az emberiség jövőjét mutatja be. 

Az Exodust a BioWare-veteránokból álló Archetype Entertainment készíti a Wizards of the Coasttal a háta mögött, egy sci-fi akció-kaland lesz, ami egyes elemeiben emlékeztet Christopher Nolan 2014-es filmjére, a Csillagok közöttre (Interstellar). 

Hirdetés

Az Exodusban - amelyben McConaughey egy a főszereplőhöz közel álló karaktert szólaltat meg - robotszerű lényekkel kell felvennie a harcot az emberiségnek, és nemcsak ez jelent hatalmas kihívást, hanem az idő is, amely fontos szerepet játszik a döntéshozatalban: elutazunk egy távoli csillaghoz egy zseniális tudós megmentésének reményében, tudván, hogy a szülőbolygónkon háromszor gyorsabban telik az idő? Segítünk-e egy közeli holdon kezdődő lázadást, annak ellenére, hogy a kedvenc NPC-nk meghalhat otthon? Izgalmas a koncepció és az első trailer is: 

Az Exodus egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de azt tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is jön. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)