Hirdetés

Megvan a Rise of the Ronin megjelenési dátuma, napokon belül előrendelhetjük

|

A Team Ninja új, történelmi alapokra épülő kalandja előbb érkezik, mint számítottunk rá.

Hirdetés

A számtalan játékipari újdonságra, amelyet a The Game Awards igyekezett felvonultatni, Fumihiko Yasuda, a Team Ninja elnöke is rásegített. A csapata épp keményen dolgozik a Rise of the Ronin befejezésén, és ez a kemény munka hamarosan ki is fizetődik remélhetőleg, amikor jövőre befut majd a játék.

Yasuda bejelentése szerint ugyanis már 2024. márciusában játszhatunk az új szamurájos kalanddal, amit december 14-én már elő is rendelhetünk. A vásárlási kedvet az új trailer hivatott megdobni, ami a sztoriból és a ránk váró akcióból is mutatott pár új darabkát.

A 19. század végi japánban járunk majd, ahol olyan történelmi figurák, mint Yoshida Shōin (a japán szonnó dzsói mozgalom egyik eszmei alapítója) és Sakamoto Ryōma (híres szamuráj volt az Edo korszak végén, akinek alakja mára a szabadság jelképe, a sógunátus megdöntéért küzdött) Japánban próbálták modernizálni a stagnáló birodalmat. A főhősünk sorsa szorosan kapcsolódik az előbbi pároséhoz, de a velük kapcsolatos döntéseink jelentősen befolyásolják majd, hogy kikkel és hogyan csaphatunk össze.

Hirdetés

Íme az előzetes, érdemes belepillantani:

Egy izgalmas akció-kaland vár majd ránk, tagadhatatlan Team Ninja játékjegyekkel, ami ha felkeltette a figyelmeteket, akkor már a tiétek is lehet december 14-től. Az előrendelésért jár majd pár extra is, melyeket a PlayStation.Blog mutatott meg a világnak (a képre kattintva nagyobb formátumban is megnézhetőek a részletek):

A Rise of the Roning 2024. március 22-én érkezik majd PlayStation 5-re. A PC-s változatról egyelőre nincsenek hivatalos információk, nem lennénk boldogtalanok, ha az is érkezne valamikor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)