Hirdetés

Örökre kitiltották a The Game Awardst megtrollkodó srácot

|

Matan Even ismét tiszteletét tette volna a videójátékos Oscaron, többet viszont nem teheti be a lábát oda.

Hirdetés

Az idén sem zajlott unalmasan a The Game Awards, amely a The Baldur's Gate 3-nak egy sor díjat, a közönségnek pedig számos izgalmas bejelentést szállított, s ráadásként egy klasszikus Twitter-balhét is kirobbantott, amiért az egyik fellépő a Call of Duty Modern Warfare 3 nevetségesen rövid kampányán élcelődött.

Ezzel azonban még nincs vége a rendezvény körüli fejleményeknek, azóta ugyanis kiderült, hogy az esemény a tavalyi ceremóniát megtrollkodó Matan Even számára is tartogatott egy fontos fejleményt egy örökös kitiltás képében.

Hirdetés

Sokan emlékezhettek még Evenre, aki a 2022-es The Game Awardson az Elden Ring fejlesztői közé lopakodott, majd a mikrofonhoz lépve "Bill Clinton rabbinak" mondott köszönetet az Év játéka-díjért. Mint utólag bebizonyosodott, a srác valójában egy profi troll, aki korábban több rendezvényen is botrányt okozott.

Úgy néz ki, hogy "Bill Clinton kidként" is ismert arc az idén is megpróbálhatott bejutni a The Game Awardsra, a díjátadó napján ugyanis egy fotót közölt az X-en egy levélről, amelyben arra figyelmezteti a rendezvénynek helyt adó Los Angeles-i Peacock Theatre üzemeltetője, hogy egész életében nem teheti be a lábát a létesítmény területére.

A troll látszólag nem fogadta jól a dolgot, a bejegyzéshez fűzött kommentárjában legalábbis értetlenkedik a döntésen, amin rajta kívül valószínűleg senki sem csodálkozik. Akárhogy is legyen, Evennek nem mellesleg azt is sikerült elérnie, hogy az idén már eleve megerősített színpadi védelemmel vezényelték le a showt, így a hozzá hasonlók a jövőben is kénytelenek lesznek alternatív módszereket keresni az 5 perces világhírnévhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)