Hirdetés

Vad előzetest kapott az Arkane Lyon új játéka: a Marvel's Blade

|

Bizony, készül a Penge játék, a Deathloop fejlesztőinél.

Hirdetés

El vagyunk mostanában látva Marvel játékokkal, és ha nem is lesz mindegyik kiemelkedő, azért rossznak sem mondhatjuk őket (az Avengers szerencsére a kivétel). A Spider-Man mindkét része egész jól sikerült, ahogy a Guardians of the Galaxy és a Midnight Suns is - nem véletlen, hogy úgy osztogatja a licenceket a Marvel, mintha rájött volna, hogy jó játékokat készíteni megéri.

Az Arkane Lyon leleplezte új projektjét, ami nem a Dishonored sorozat folytatása lesz, hanem a Marvel's Blade.

Hirdetés

Főszereplője természetesen a félig ember, félig vámpír Eric Brooks, vagyis Penge. Azon túl, hogy egyjátékos, komoly, történetközpontú játék lesz, ami Párizsban játszódik, és külső nézetből láthatjuk a főszereplőt, nem tudtunk meg sokat, és jó néhány év eltelhet, mire meg is jelenik. Azért várjuk érdeklődve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)