Egy pocsolyán keresztül, büntetés nélkül lehet kirabolni egy boltot a Starfieldben

|

Ráadásul 24 óránként újratöltődik a készlet, és egyébként sem kevés cucc lapul a Starfield Akila City-ben található üzletében.

Senkit nem bátorítanánk arra, hogy a játékok határait átlépve játsszon, de aki mégis, saját felelősségre a gyors meggazdagodás mellett dönt, annak egy a napokban felfedezett hiba válhat hasznára.

A Starfield játékosai ugyanis valami bizarr úton-módon rájöttek, hogy Akila City egyik boltja (a General Store) nagyon könnyen kirabolható, csak az előtte lévő pocsolyába kell nézni. Valószínűleg nem szándékos volt a Bethesda részéről, hogy ezt lehetővé tette, és a közeljövőben be is foltozhatják, de amíg nem, egészen könnyen szerezhetünk javakat.

Ha leguggolunk a pocsolya mellett, majd nézelődünk egy kicsit, láthatjuk, hogy felugrik a bolt teljes kínálata, amit nyugodtan kiszedhetünk, senki nem fog minket lopással vádolni, senki nem állít meg később sem azért, mert illegálisan szerzett javakat birtoklunk. 24 óra múlva a készlet frissül, így megint visszatérhetünk, felcuccolhatunk, és a nem kevés megszerzett dolog súlyától lelassultan, egyáltalán nem gyanúsan sétálhatunk el a tetthelyről.

Hey look someone left some free stuff in this puddle
byu/Heretic0 inStarfield

Valószínű egyébként, hogy a pocsolyánál pont úgy lehet "belátni" a pálya alá, hogy arra a ládára nézzünk rá, amiben az árus a portékáját tartja - hasonlóképp működött ez a Skyrimben is. Ugyanez a helyzet a Rowland Armsnál is, ahol ugyanúgy egy pocsolya rejti a kincseket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)