Így tolhatod a Palworldöt a haverokkal

|

A Palworld hatalmasat megy most, nem csoda, ha az ember megosztaná az élményt a barátokkal. De hogyan?

A Palworld a semmiből vált hirtelen az internet kedvenc játékává. Az emberek láthatóan izgatottak azzal kapcsolatban, hogy nagy kaliberű lőfegyvereket nyomhatnak a kedvenc zsebszörny-utánzataik mancsaiba.

Persze mészáros pokémonokat terelgetni is sokkal szórakoztatóbb a haverokkal, de a multiplayer funkciónak van néhány sajátossága, melyeket érdemes észben tartani. Ezeket jöttünk elmagyarázni.

Hogyan játszhatod a Palworldöt többjátékos módban?

A Palworld multiplayer lehetősége két opciót kínál. Az egyik, hogy a személyes mentésünkkel csatlakozunk valaki játékához. Így maximum négyen pörgethetjük együtt a kalandot, és ehhez szükség lesz a host meghívójára. Ezt a kódot akkor kérhetjük le, ha a world settings menüben bekapcsoljuk a multiplayer opciókat. Ezután láthatóvá válik a kódunk, ami egyébként minden játékalkalommal változni fog.

A másik lehetőség, hogy csatlakozunk egy dedikált szerverhez. Ehhez választhatjuk valamelyik publikus Palworld szervert, felépíthetjük a saját privát megoldásunkat, vagy fizetünk egy hosting szolgáltatónak professzionális megoldás reményében. Itt fontos megjegyezni, hogy a dedikált szervereket jelenleg csak a Steam verzióban érhetjük el.

Hogy működik a Palworld többjátékos módja?

Van egy pár apróság, amit érdemes tudni, ha közös erővel vág bele a kalandba a mélyen tisztelt kollektíva:

  • Az olyan bossokat, mint Zoe és Grizzbolt együtt, csapatban is le lehet gyűrni
  • A Guildek gyakorlatilag csapatokként funkcionálnak, ami azt jelenti, hogy egy bázis együttes építéséhez egy Guildben kell lenni a barátoknak
  • Amikor meghal egy játékos, akkor a cuccai mellett a Paljait is eldobja
  • A világ felfedezése egyéni, a gyorsutazó pontokat saját magunknak kell felfedezni
  • A zsákmány a világhoz tartozik, nem az egyéni karakterhez, így ha felveszünk valamit, azt a társak már nem fogják tudni
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Játszhatok-e együtt az xboxos és Game Pass-es haverokkal Steamről?

A Palworld jelenleg semmilyen cross-platform játszást nem tesz lehetővé. Ez nem csak azt jelenti, hogy PC és Xbox közt nincs átjárás, de még akkor sem fogtok tudni együtt kalandozni, ha valaki a Steamen vette meg a játékot, a másik pedig a Game Passen keresztül pörgetné azt. Sajnos jelenleg mindenkinek közös platformon kell nyomnia a játékot a közös mókázáshoz.

Ezekkel az infókkal felvértezve kívánunk sok sikert minden frissen érkezett Pal-mesternek. Írjátok meg kommentben, mit gondoltok a játékról, mik az első tapasztalatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)