Marvel's Spider-Man 2 - így szerezheted meg a Csak engedd el trófeát

|

Még azok is nehezen találhatják meg, akik játszottak a Spider-Man: Miles Moralesszel, de semmi gond, segítünk.

Bár a Marvel's Spider-Man 2 a második számozott Pókember játék, nem szabad megfeledkezni a Miles Moralesről, ami a PlayStation 5 egyik nyitócíme volt, és abszolút kihagyhatatlan mindenkinek, aki szereti az Insomniac által kínált Pókember-élményt. 

Ebben tűnt fel Phin, Miles egykori barátja, aki a Csak engedd el trófea kapcsán is fontos. Amikor a két fiatal még iskolába járt, tudományos projektjükkel egy trófeát nyertek - ezt kell megtalálnunk, ám a feladat sajnos nem annyira egyszerű.

Ismerve a játék eseményeit, gondolhatnánk, hogy az Oscorp Science Center környékén érdemes keresni, esetleg Miles otthonánál vagy a temetőben rejtették el, de sajnos hiába kutakodunk Harlemben, a tárgy jóval délebbre rejlik.

Olyannyira, hogy a Financial Districtben találjuk meg, annál a templomnál, ahol a Miles Moralesben Rhinóval akadunk össze. Ez egész pontosan itt található:

A trófea - ami egyébként egy kocka - a templomtorony nyugati oldalán van, ha a templomon állsz, a két kisebb torony közé kell felugrani. Ilyenkor megjelenik egy felirat, és a háromszög megnyomása után Miles mond pár szót, majd megkapod a trófeát - mármint a PlayStationöset.

Ha a Hazafutás! trófeát nem tudod megszerezni (mivel teljesen félrefordították, mi a feladat, ez jó eséllyel így lesz), kattints a linkre, segítünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)