Hirdetés

Kilépett a 2K Games elnöke és társalapítója

|

Christoph Hartmann 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja a vállalatot.

Hirdetés

Mindig szomorú szívvel számolunk be róla, ha egy jól ismert videojátékos cég egyik kulcsfontosságú embere dönt a távozás mellett (mint ahogy tette legutóbb a Valve zseniális írója, Chet Faliszek) és sajnos nincs ez másként ezúttal sem. 

Hirdetés

Christoph Hartmann volt az egyik, aki 12 éve megalapította a Take-Two Interactive leányvállalatát, a 2K Games-t, amely az elmúlt időszakban olyan sikeres franchise-ok felett bábáskodott, mint a BioShock, a Borderlands és a Civilization. Az elnök azonban - egyelőre ismeretlen okokból - arra az elhatározásra jutott, hogy lemond a pozíciójáról és kilép a vállalattól, amit az anyavállalat szóvivője is megerősített egy közleményben:  

Megerősíthetjük, hogy változás történt a 2K vezetésében. Christoph Hartmann több mint egy évtizedig segédkezett abban, hogy a 2K piacvezetővé váljon és nagyon hálásak vagyunk a közreműködéséért, valamint sok szerencsét kívánunk a jövőbeli terveihez. A vezetésbeli változásnak nem lesznek következményei a 2K jelenlegi projektjeire nézve, várakozással telve nézünk elébe a cégünk új fejezetének. 

A 2K Games következő játéka várhatóan az NBA 2K18 lesz szeptemberben, ami már valószínűleg az új elnök felügyelete alatt jelenik meg. Köszönünk mindent, Mr. Hartmann! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)