Hirdetés

A Dark Souls rajongók sokat elkapkodtak a Mortal Shellből

|

A mérföldkő elérésével egy időben megjelent a Mortal Shell: Enhanced Edition is.

Hirdetés

Ahogyan a Mortall Shell tesztünkben is írtuk, a Cold Symmetry akció-szerepjátéka le sem tagadhatná, hogy a Dark Souls széria inspirálta, amit többek között remek új ötletekkel, büntető nehézséggel és egy okosan átgondolt, hangulatos képi világgal erősítettek fel. Bár az öröm nem felhőtlen (elég csak a rövidségére, az unalmas főellenfelekre vagy a bosszantó hibákra gondolni), a fejlesztők kreativitása miatt még így is sokak szimpátiáját ki tudta vívni a játék. 

Hirdetés

A Mortal Shell Twitter-fiókja örömmel kürtölte világgá, hogy szóban forgó játékából több mint 500 ezer példány talált gazdára világszerte a tavaly augusztusi megjelenése óta. Az eredményre természetesen az összes platform (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X) együttes teljesítményére volt szükség, ráadásul a PC esetében egyelőre még csak az Epic Game Store-os számok számítanak bele az összesítésbe, ugyanis egy évig kizárólag csak az Epic boltjában elérhető - kíváncsian várjuk, hogy a Steamen hogyan fog teljesíteni a nyáron. 

PlayStation 5-re és Xbox Series S-re/X-re egyébként csak pár napja jelent meg a Mortal Shell: Enhanced Edition, ami 4K felbontást, 60 fps-t, továbbfejlesztett textúrákat és DualSense támogatást garantál, ráadásul a next-gen update ingyenes azok számára, akiknek már megvan PS4-re vagy Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)