Hirdetés

A Sony megoldhatja a kevés idővel rendelkező játékosok egyik legnagyobb problémáját

|

Volt már úgy, hogy elkezdtél egy játékot, félbehagytad, aztán mikor visszatértél hozzá, azt sem tudtad, melyik gomb mit csinál?

Hirdetés

Sokan vannak, akik ritkán engedhetik meg maguknak, hogy jelentősebb kihagyások nélkül játsszanak végig játékokat, de az is előfordulhat, hogy valamibe belekezdtünk, de más elvitte a figyelmünket, aztán amikor visszatérnénk hozzá, olyan érzés, mintha járni kellene újra megtanulnunk. Az idei évben különösen könnyű volt ilyen helyzetbe kerülni.

A Sony idén májusban bejegyzett, de csak most nyilvánosságra került szabadalma az ebben érintetteknek segítene. A szoftver információkat gyűjtene, hogy miután egy nagyobb kihagyást követően visszatérünk, gyorsan összefoglalja nekünk, hogy álltunk, mi a következő lépés, szöveges és videós formában egyaránt felzárkóztatva minket.

Hirdetés

A leírás alapján emellett a nehézséget is úgy állítaná át, hogy könnyebb legyen visszarázódni és alkalmazkodni a mechanikákhoz, illetve összerakna egy emlékeztető videót, ami a történet fontosabb pontjait foglalja össze röviden.

Nem tudni, hogy ez a funkció valaha elkészül-e, de határozottan örülnénk neki. A PlayStation 5 játék közben a PS-gombbal megnyitható felülete eleve igyekszik segíteni tippekkel, könnyen elképzelhető, hogy ezt bővítik még.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)