Hirdetés

A szivárogtatások miatt kaszálhatták el a Rocksteady új Batman játékát?

|

Josh Keaton állította ezt, aki a főszereplőt, Damian Wayne-t szinkronizálta volna.

Hirdetés

2016-ban adtunk hírt arról, hogy a háttérben már készülhet a következő Batman: Arkham-játék, amelyben Bruce Wayne fiát, Damiant irányítva járhatjuk Gotham utcáit. Azt pletykálták, hogy a fejlesztés mögött a Batman: Arkham Origins-t is jegyző Warner Bros. Montréal áll, aztán nem tudni, hogy mi lett vele, nem jött több új hír - egészen 2019 nyaráig, amikor a 4chanre felkerült látványtervek megmutatták, hogy milyen lehetett volna a titokzatos projekt.

2021 őszén aztán újabb képek láttak napvilágot az elkaszált folytatásról, és megerősítették azokat a korábbi információkat, miszerint a játékot erősen inspirálta volna a Batman Beyond animációs sorozat. Csakhogy ezek a szivárgások rengeteget árthattak a fejlesztőknek. 

Hirdetés

Josh Keaton szinkronszínész - aki korábban olyan videojátékokon dolgozott, mint a Batman: Arkham Origins, a Dishonored 2 és a Midnight Suns - azt állította egy streamben, hogy a Project Sabbath kódnevű Batman: Arkham-játék a szivárogtatások miatt nem valósult meg: 

"Szívesen kipróbálnám magam Batmanként, egyszer majdnem sikerült is. Volt egy játék, amiben én is szerepeltem volna, és Batmant játszottam volna. Nem Bruce Wayne-t, hanem egy másikat. [Aztán] a játékról minden kiszivárgott egy fórumra, és végül leállították. Három vagy négy alkalommal dolgoztam rajta, és ennyi volt. Szar ügy, köszi a szivárogtatóknak."

Keaton hozzátette, hogy egy Damian Wayne-féle Batmant szólaltatott volna meg, viszont nem a 2015-ös Batman: Arkham Knight folytatását kaptuk volna, hanem egy új fejezetet. Sajnos már soha nem tudjuk meg, hogy milyen lett volna a projekt, hiszen a WB Games Montréal a 2022-ben megjelent Gotham Knightsot hozta tető alá, a Rocksteady pedig a hamarosan érkező Suicide Squad: Kill the Justice League-et készítette el az elmúlt években.

Jason Schreier, a Bloomberg általában jól értesült írója azt állítja, a játék bukását nem a szivárgások okozták, de nem fejtette ki, valójában miért omlott össze a projekt. Tényleg nehéz elhinni, hogy pusztán azért lőjenek le valamit, mert idő előtt kikerült tartalmak teszik tönkre a meglepetést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)