Hirdetés

A The Last of Us Part II előrendeléseinek végül nem ártott meg a szivárgás

|

Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment vezetője egy interjú során beszélt arról, hogy a The Last of Us Part II lekörözte a 2018-as Spider-Mant előrendelések terén.

Hirdetés

Szerencsére nem kell már vészesen sokáig kibírnunk Ellie nélkül, hamarosan megjelenik a The Last of Us Part II, és végre mindenki maga győződhet meg arról, mi igaz és mi nem a nagy port kavart szivárgásokból és feltételezésekből. Kétségtelen, hogy külső szemlélőként úgy tűnt, hatalmas gyűlölethullám indult meg a játék és a fejlesztőcsapat irányába, egy halom bejegyzésben igyekeztek a világ tudtára adni a felháborodott játékosok, hogy visszamondták az előrendeléseiket. Nos, a jelek szerint ez meg sem kottyant a The Last of Us Part II-nek.

Hirdetés

Jim Ryan, a Sony Computer Entertainment elnök-vezérigazgatója ugyanis nemrég egy interjú során elmondta, remekül teljesített a The Last of Us Part II az előrendelések terén, nem történt semmiféle visszaesés, sőt még sikerült is lenyomni a 2018-as Spider-Man videojáték számait - értelemszerűen a megjelenés előtti azonos időintervallum tekintetében. Ryan szerint a második The Last of Us ennek a konzolgenerációnak a meghatározó játéka lesz, ugyanakkor arra is kitért, hogy nem készül majd belőle külön PS5-ös verzió. Aki tehát The Last of Us Part II Remasteredre vár, hoppon fog maradni, viszont természetesen PS5-ön gond nélkül fut majd a PS4-es kiadás is

Részletesen ugyan még nem írhatunk a játékról, de egy rövidke, első benyomások anyagot azért már most is publikálhattunk. Természetesen teljesen spoilermentes cikkről van szó, szóval bátran elolvashatjátok. A The Last of Us Part II egészen pontosan 2020. június 19-én fog megjelenni PS4-re, tesztünket már 12-én reggel olvashatjátok a GSO-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)