Hirdetés

Az Epic Games is Game Pass-szerű előfizetési modellt tervez?

|

Szivárgások szerint nem kizárható, hogy az Epic megirigyelte a Game Pass modellt, és ebbe az irányba terelné majd a PC-s játékosokat.

Hirdetés

A Microsoft egyszerű matekkal igyekszik bizonyítani, hogy a Game Pass előfizetés megéri az árát nekünk, felhasználóknak, de az üzleti modell is működőképes lehet, ha egyébként már a Ubisoft is azt a kérdést pedzegeti, hogy itt az idő megbarátkozni a gondolattal, hogy nem birtokolhatjuk a játékainkat.

Habár Swen Vincke, a Baldur's Gate 3 rendezője egészen máshogy látja ezt a kérdést, és nyilvánvalóan a játékosok is megosztottak az ügyben, főképpen saját felhasználói szokásaikat piedesztára emelve, de az ipar feltehetően ebbe az irányba tolódik, aminek egyik fontos húzóereje lehet az Epic Games döntése is. Úgy tűnik, hogy az ingyen játékok osztogatása mellett arra készülnek, hogy havidíjas szolgáltatást vezessenek be.

Hirdetés

Egy Redditen közzétett Epic Games Store kiszivárgás szerint a platformon a jövőben előfizetések várják majd a vásárlókat. Meglátjuk, hogy ez a már létező szolgáltatások kiegészítését vagy valami teljesen új dolog elindítását jelenti. A szivárgás arra utal, hogy egy klasszikus, éves és havi fizetésekből, bónusz kedvezményekből és időzített kipróbálásokból álló modellt kaphatunk.

Subscriptions appear to be coming soon
byu/PCMachinima inEpicGamesPC

Sőt, azt is sugallják, hogy az Epic Games Store-ba érkező szolgáltatások között az EA Play is szerepelhet, meglátjuk, hogy ebből mi valósulhat meg, addig is kéretik ezeket az információkat abszolút pletykaként kezelni.

Ugyanakkor a kérdés adott: szerintetek PC-re kellene még havi díjas játékbérlet? Mit gondoltok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)