Hirdetés

Az új Tomb Raider-játék fejlesztőinél fog dolgozni Jeff Ross, a Days Gone egykori rendezője

|

Jeff Ross 2020 végén hagyta ott a Bend Studio csapatát, most pedig Twitteren jelentette be új munkahelyét.

Hirdetés

Jeff Ross (nem a komikus) kapcsán az elmúlt időszakban leginkább olyan híreket lehetett olvasni, miszerint a Days Gone rendezője végtelenül csalódott amiatt, ahogy a Sony a játékkal bánt, illetve persze a folytatás azonnali elvetését is sérelmezte a szakember. Ő, valamint John Garvin író mindezek következtében 2020 decembere során dobbantottak, otthagyták a Bend Studio kötelékét. Ross közel 15 évet töltött el a Bendnél.

Ezt követően a NetherRealm Studioshoz szerződött, ahol Design Manager pozícióban tevékenykedett egészen 2021 júniusáig. Most pedig kiderült, hogy idén február óta a Crystal Dynamics csapatát erősíti, mint Design Director.

Hirdetés

Ez már csak azért is nagyon izgalmas, mert tegnap kiderült, hogy a Crystal Dynamics már a következő Tomb Raider-játékon dolgozik, ami Unreal Engine 5-ös motorra fog váltani. Ross további részleteket nem osztott meg, így azt sem tudjuk, egészen pontosan milyen projekten dolgozik, de eléggé meglepődnénk, ha ez nem pont az új Tomb Raider lenne.

A Crystal Dynamics egyébként jó pár pozícióra keres még jelentkezőket, Ross ezeket az álláslehetőségeket is bedobta az alábbi tweetnél. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)