Hirdetés

Cyberpunk 2077 - ellopták a játék egyes dokumentumait

|

Közleményt adott ki a CD Projekt RED, melyben arról tájékoztat, hogy illetéktelenek birtokába jutott néhány, a Cyberpunk 2077-hez kapcsolódó fájl és leírás.

Hirdetés

Az utóbbi időben újra "divatba jött" a zsarolás, és úgy tűnik, most már nem csak filmes cégeket, támadnak, hanem játékfejlesztőket is. 

A CD Projekt RED közleménye szerint ismeretlen személyek pénzt követelnek azért cserébe, hogy ne adják ki a Cyberpunk 2077 fájljait, információit. Korai tervek jutottak a birtokukba, amik a csapat elmondása alapján már nem tükrözik a játék jelenlegi állapotát. A fejlesztők fizetni nem fognak, csak annyit kérnek, hogy mindenki, akit érdekel a játék, igyekezzen kerülni a vele kapcsolatos azon információkat, amik nem hivatalosan, közvetlenül tőlük származnak. Ha eljön az idő, jelentkeznek majd bejelentésekkel. 

Ha a hackerek beváltják fenyegetésüket, olyan dolgokat is megtudhatunk, amik spoilernek minősülnek. Azért reméljük, végül tényleg csak fenyegetés marad; kíváncsiak vagyunk, de tudunk várni is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)