Hirdetés

Elég durván kilőtt a Starfield játékosainak száma

|

Komoly mérföldkőhöz ér a Bethesda sci-fi szerepjátéka.

Hirdetés

Megjött az eredmény, amire mindannyian számítottunk, csak nem ilyen gyorsan. A Starfield hivatalosan is átlépte a 10 milliós játékosszámot, ami ugyan nem egyenlő az eladással (elvégre létezik a Game Pass), de ettől még nem lesz kevésbé lenyűgöző.

A Bethesda Game Studios új szerepjátéka két hét alatt hozott össze egy akkora játékostábort, amivel egy kisebb méretű, európai országot is meg lehetne tölteni. Például azt, amelynek az ősei nyereg alatt puhították a húst.

Hirdetés

A Starfield zömében jó értékeléseket kapott, s bár nekem és a Baldur's Gate 3-mal átmosott elmémnek nem volt elég a Bethesda homokozója, sokan vannak a világban, akik felhőtlenül tudják élvezni a világűr felfedezésének örömeit. Ezt a stúdió meg is köszönte szépen a 10 milliós játékosszámot ünneplő tweet formájában.

Az adatok egy kicsit maszatosak, ami a PC-s játékosszám csúcsokat illeti, de ez mindegy is. A lényeg, hogy a játék sikere megkérdőjelezhetetlen. A Bethesdának sikerült összeraknia valamit, ami még a 2023-as csúcsidőszak közepén is tudott új élményeket nyújtani sokaknak, ez pedig önmagában is értékelendő teljesítmény.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)