Hirdetés

Fontos mérföldkőhöz érkeztek a God of War Ragnarök eladásai

|

Okkal lehet nagyon boldog a Sony a God of War Ragnarök számai láttán.

Hirdetés

Több mint egy éve, 2022. november 9-én jelent meg a God of War Ragnarök, ami simán lehetett volna az év játéka is, ha nem tavaly debütál a FromSoftware-féle Elden Ring is. Mindenesetre így is óriási tömeg várta, majd élvezte a játékot, ami amiből az első héten 5,1 millió darab talált gazdára, idén februárig pedig összesen 11 milliót adtak el belőle. 

A Sony Interactive Entertainment most pedig bejelentette a legújabb számokat: a friss adatok szerint világszinten (PS4-es és PS5-ös kiadásokat is figyelembe véve) összesen már több mint 15 millió God of War Ragnarököt vásároltak meg a rajongók.

Hirdetés

Amíg a távolban elhal a durranó pezsgők hangja, azt sem szabad elfelejteni, hogy a játék hamarosan egy teljesen ingyenes DLC-t is kapni fog, egészen pontosan három nap múlva, december 14-én érkezik a díjmentesen letölthető God of War Ragnarök: Valhalla, ami roguelite kihívások elé állítja majd Kratost.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)