Hirdetés

Gyengébb évre számít a Sony, kár lenne God of War szintű új játékokat várni

|

Bár sok minden készül a PlayStation Studiosnál, leghamarabb jövő tavasszal játszhatunk bármit ezek közül.

Hirdetés

Volt néhány egészen erős éve a PlayStationnek a közelmúltban, olyan fantasztikus játékokkal, mint a Marvel's Spider-Man 2, a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Horizon Forbidden West, a Gran Turismo 7, vagy a God of War Ragnarök. Az évek során egyre nagyobbra hízó PlayStation Studios különböző csapatai minőségi, történetközpontú játékokon és folyamatosan frissülő címeken egyaránt dolgoznak, ám ezek megjelenésére még legalább 2025 áprilisáig várnunk kell.

Legfrissebb pénzügyi jelentésében a Sony ugyanis elmondta, hogy a 2024. április 1-től 2025. március 31-ig tartó pénzügyi év során nem lesznek nagy, a God of War Ragnarökhöz vagy Spider-Man 2-höz mérhető újdonságaik. Ezzel együtt arra is számítanak, hogy a korábban vártnál kevesebb PlayStation 5 talál majd gazdára.

Hirdetés

Amennyire jelenleg tudjuk, a januárban megjelent The Last of Us Part II Remastered és a februárban elstartolt, épp iszonyú népszerű Helldivers II mellett még a szintén ebben a hónapban érkező, a Square Enix által kiadott, de PS5-exkluzív Final Fantasy VII Rebirth, illetve a márciusban megjelenő Rise of the Rōnin segíthet a konzol tulajdonosait boldoggá tenni. A Stellar Blade szintén a Sony kiadásában jelenik meg április 26-án, ám ez nem a PlayStation Studios alkotása, hanem a koreai Shift Up fejlesztőcsapaté.

Jön még Until Dawn remaster PC-re és PS5-re, menetrend szerint érkezik az MLB The Show 24, de hiába számítanánk a Marvel's Wolverine megjelenésére, és a Death Stranding 2: On the Beach sem jön 2025 áprilisánál hamarabb. Ugyan a Concord nevű PvP shooter 2024-re várható, az sem a fent említett játékok szintjét képviseli.

Mindenesetre idén is lesz mivel játszanunk, mint azt folyamatosan frissülő megjelenéses listánkon is láthatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)