Hirdetés

Hellblade: Senua's Sacrifice - most lett meg az egymillió eladott példány

|

Közel egy év és egy Xbox One-os kiadás is kellett, de megvan a mérföldkő.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelent meg PC-re és PlayStation 4-re a Hellblade: Senua's Sacrifice, ami egy különleges, de nem könnyen emészthető élmény. Ahhoz képest, hogy egy húszfős csapat csinálta, fantasztikusan sikerült, és egy rakás díjat bezsebelt.

Hirdetés

Novemberre sikerült elérni a félmillió eladott példányszámot, innentől kezdett el profitot termelni. Aztán nemrég megérkezett Xbox One-ra is, és mára eljutott az egymillió eladott példányig, ami nagyon szép eredmény. Közben a Microsoft felvásárolta a fejlesztő Ninja Theoryt, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő, de pénzügyi nehézségek egy darabig nem lesznek.

Játszottatok már vele? Ha nem, miért nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)