Hirdetés

Jó hírünk van a The Witcher 4 kapcsán

|

A vállalat pénzügyi jelentése beszélt a készülő projektekről is, és biztató adat érkezett a következő The Witcher játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Bár az utóbbi időben legfőképpen a Netflix Vaják sorozata miatt beszélt az internet a The Witcherről, azért a Henry Cavill búcsúját elhozó harmadik évad és a Liam Hemsworth főszereplésével készülő negyedik szezon mellett is bővül a franchise. Például Andrzej Sapkowski folytatja Ríviai Geralt történetét egy újabb regénnyel, jön egy újabb netflixes animációs film, és hivatalos modszerkesztőt kap az egyik legjobb szerepjáték, a The Witcher 3: Wild Hunt is. 

Emellett a CD Projekt RED felügyelete alatt több új The Witcher videojáték is formálódik: a Project Polaris egy új saga első részének ígérkezik (ezt nevezi a sajtó az egyszerűség kedvéért The Witcher 4-nek), a Project Sirius egy akció-kaland lesz többjátékos elemekkel a The Molasses Floodtól, a CDPR-veteránokból álló Fool's Theory pedig az első The Witcher remake-jén dolgozik. 

Hirdetés

A CD Projekt legutóbbi pénzügyi jelentése (amely a harmadik negyedév eredményeit taglalta) számos érdekességet rejtett: elárulta például, hogy a szeptemberi megjelenése óta több mint 4,3 millió példány fogyott a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-ből, valamint valamint megmutatta azt is, hogy a vállalat csapatainál milyen projektek készülnek, és melyikhez mennyi munkatársat csoportosítottak át. 

A diagramnak köszönhetően kiderült, hogy október végére a CD Projekt RED alkalmazottainak közel a fele már a Project Polarison, vagyis a The Witcher 4-en szorgoskodik, nagyjából 330 fejlesztőről van szó.

Adam Kiciński vezérigazgató szerint a létszám tovább bővül majd (a Phantom Liberty és a december 5-én megjelenő Cyberpunk 2077: Ultimate Edition kiadása miatt felszabaduló kollégákat elosztják a projektek között), így 2024 közepére már 400-nál is többen munkálkodnak majd az új The Witcher játékon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A fejlesztést a The Witcher 3: Wild Hunton és a Gwenten is dolgozó Jason Slama vezeti, aki tavaly kijelentette, hogy nem lesz semmiféle túlóráztatás, az ő irányítása alatt szó se lehet crunchról. A The Witcher 4 mellett egyébként készül a CD Projekt RED-nél a következő Cyberpunk (Project Orion) és egy teljesen új IP (Project Hadar) is. Mindezt azután, hogy az elmúlt hónapokban rengeteg fejlesztőt bocsátott el a vállalat a hatékonyabb működés és a céltudatosabb stratégia érdekében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)