Hirdetés

Kiderült, miért vált elérhetetlenné a Spec Ops: The Line

|

És sajnos az is, hogy minden idők egyik leghatásosabb háborús játékát többé nem lehet majd megvásárolni.

Hirdetés

Rengetegszer emlegettük és dicsértük a múltban a Yager 2012-ben megjelent háborús akciójátékát, a Spec Ops: The Line-t: szerepelt a legszomorúbb játékok, a legmeglepőbb befejezések, a háború borzalmait hitelesen bemutató alkotások, és a meglepő csavarok listáján is. Különleges élményt adott, de mivel állítólag pokoli volt a fejlesztése, és anyagilag megbukott, érthető, hogy nem készült folytatása.

Sajnos aki eddig nem vette meg, most már csak dobozos formában, használtan szerezheti majd be. Miután tegnap eltűnt a Steamről, majd sorra más online boltokból is, a 2K Games közleményben számolt be ennek okáról, és arról a szomorú tényről, hogy nem is fogja a továbbiakban digitálisan értékesíteni a játékot.

"A Spec Ops: The Line a továbbiakban nem lesz elérhető az online boltokban, mivel számos, a játékhoz kapcsolódó partneri licenc lejár. Akik megvették, továbbra is letölthetik és játszhatják minden probléma nélkül. A 2K szeretné megköszönni a játékosoknak, akik támogatták, és alig várjuk, hogy még több újdonságot kínáljunk az év folyamán és a jövőben."

Hirdetés

Valószínű, hogy a licencek zenékre vonatkoznak, leggyakrabban ezek idéznek elő hasonló helyzeteket, de több részlet nem ismert. A 2K közleményéből ítélve nem valószínű, hogy akár a licencek meghosszabbításával, akár a zenék lecserélésével tennének azért, hogy a Spec Ops: The Line elérhető maradjon, így hivatalos útja nem lesz a játék beszerzésének. Kár érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)