Hirdetés

Lelépett a League of Legends vezető producere, de nem ment messzire

|

Jeremy "Brightmoon" Lee nyolc év szolgálat után maga mögött hagyja a MOBA csapatát.

Hirdetés

Ha figyelemmel követtétek az elmúlt évek League of Legends videóit, akkor biztosan láttátok bennük a folyton mosolygós Brightmoont. Polgári nevén Jeremy Lee 2015-ben került a Riot Gameshez, ahol idővel az egész League of Legends vezető producerévé vált. Az elmúlt 8 évet a világ kedvenc MOBA címének terelgetésével töltötte, de ennek most itt a vége: Brightmoon lemondott a titulusáról és épp a helyettesét keresi.

A bejelentő videójában nem tisztázta, ki veheti át a szerepét, de nem is biztos, hogy egyáltalán a cégnél tudják-e, ki lesz az örököse. Akárhogy is, Jeremy új projektek felé veszi az irányt, de nem megy messzire: valahol a Rioton belül fog dolgozni valamit. A nagyon titokzatos bejelentésből mi egyébként arra tippelnénk, hogy a Project L felé veszi az irányt, ha már az lesz a cég következő nagy megjelenése.

Hirdetés

Ez persze csak találgatás a részünkről: a Project L hosszú évek óta készül a zárt ajtók mögött, és bár az elmúlt egy évben többet és többet láthattunk belőle, a megjelenés még mindig messze van.

Bárhová is viszi Brightmoont az útja, sok sikert kívánunk neki.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)