Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - egyre több felfedező van itthon

|

A Mass Effect: Andromedát a második héten sem lehetett elmozdítani a hazai eladási toplista éléről annak ellenére, hogy több, új lendületet kapott játék is bekerült a legjobban fogyó címek közé.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda készítői azt ígérik, holnap leleplezik a játék további fejlesztésére vonatkozó terveket, egy jobb termékkel pedig bizonyára abban reménykednek, hogy még néhány vásárlót szerezhetnek. Az 576 KByte adatai alapján összeállt hazai eladási toplista alapján már most sem állnak annyira vészesen.

A szerepjáték a második héten is meg tudta őrizni elsőségét, ami persze még messze van némelyik sikercím sorozatos elsőségeitől, de így is egy biztató adat. A múlt hétre egészen a lista végére visszacsúszott Horizon Zero Dawn ismét új lendületet kapott és felkapaszkodott a negyedik helyre, de nála jóval régebbi megjelenések is visszatértek a top 10-be. A Blizzard akciójának köszönhetően a World of Warcraft Battlechest és a Starcraft II: Legacy of the Void is bekerült a legjobban fogyó játékok közé.

Új játékok

1. Mass Effect: Andromeda
2. Battlefield 1
3. Minecraft
4. Horizon Zero Dawn
5. Star Wars Battlefront
6. Rainbow Six Siege
7. World of Warcraft: Battle Chest
8. Starcraft II: Legacy of the Void
9. FIFA 17
10. Tom Clancy's The Division

A Guerrilla Games új játéka egyébként a használt játékok között is feltűnik, ugyan csak az utolsó, tizedik helyen. Ebbe a toplistába ebben a hónapban is bekerült egy olyan játék, amit valószínűleg a közelgő folytatás miatt vettek elő a korábbinál többen: a júniusban érkező hetedik rész rajtja előtt csupán két hónappal ugyanis felért az ötödik helyre a Tekken 6.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 17
3. Watch Dogs 2
4. Call of Duty: Black Ops II
5. Tekken 6
6. Far Cry 3
7. Fallout 4
8. Assassin's Creed Syndicate
9. Dragon Age Inquisition
10. Horizon Zero Dawn

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)