Hirdetés

Mégsem veszi el a Game Passt a Microsoft az alkalmazottaitól

|

Nem meglepő módon sokan jelezték a cégnek, szeretnék, hogy ez az apró jövedelemkiegészítés megmaradjon.

Hirdetés

Bármely cég egyszerűen boldogabbá teheti az alkalmazottait, ha ingyen vagy kedvezménnyel kínálja saját szolgáltatásait nekik. Valószínűleg a Microsoft üzleti sikere sem múlik azon, hogy a nagyjából 238 ezer munkatárs költségek nélkül használhatja az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatást, ám a vezetőség úgy döntött, januártól megvonja ezt tőlük, fizethetnek ők is, mint bármely civil.

Egy ilyen hírt nehéz lelkesen fogadni, és a várt reakció nem maradt el. Phil Spencer, az Xbox-divízió vezetője viszont gyorsan jelezte, már átgondolták a dolgot.

Hirdetés

"Miután a csapattal jobban megvizsgáltuk ezt, szeretném közölni, hogy nem változtatunk a Game Pass elérhetőségén 2024-ben. Ha van hozzáférésed ma a Game Passhoz, az megmarad. Köszönöm, ha jut időm felzárkózni, és elnézést kérek, amiért ez kérdéseket és zavart szült. És köszönöm, hogy támogatjátok az Xboxot."

- írta Spencer egy a munkatársaknak küldött üzenetben. Megfogalmazásából úgy tűnik, aki ma előfizető, az marad, de az újonnan csatlakozók nem feltétlenül kapják meg ugyanezt.

Egyébként egészen biztos, hogy nem használja ki mindenki a lehetőséget, ugyanis a Game Pass aktiválókódokat egy belső portálról tudják lekérni. Feltételezhető az is, hogy ha valakinek lejár az előfizetése, nem újíthatja meg ingyen, de források szerint 50%-os kedvezményt kaphat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)