Hirdetés

Megújul a Bandai Namco, a logójukat is lecserélték

|

Vérfrissítésen esett át a Bandai Namco, nem csak a cég logója újult meg.

Hirdetés

Szinte biztos, hogy minden gamernek volt már valamilyen Bandai Namco játék a gépére telepítve, vagy a konzoljában pörgetve, hiszen a cég az elmúlt évtizedekben a piac elkerülhetetlen szereplője lett.

A kiadó a teljesség igénye nélkül olyan IP-ket tömörít mint a Tekken, a Dragon Ball Z, a Tales vagy a sokak kedvenc hack and slash-e, a Dark Souls.

Hirdetés

A Bandai Namco most egy hosszú, a médiának címzett nyilatkozatot küldött ki, melyből kiderült, hogy teljes átalakuláson esnek át, aminek a célja, hogy még szorosabbra kössék a kapcsolatukat a partnereikkel és rajongóikkal, miközben folytatják azt, amit eddig is szerettek csinálni: gyártják tovább és fejlesztik az játékaikat. A csapat ezzel a lendülettel új szlogent is választott magának:

"Fun for All into the Future"

Végezetül a cég egy új logót is villantott, amit elmondásuk szerint a mangakultúra inspirált. Mi azért látjuk a magenta vonallal határolt, jóval letisztultabb logóban az ipar által diktált minimalista irányt, de elhisszük, amit mondanak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)