Hirdetés

Megválna a Saber Interactive-tól és a Star Wars: KotOR Remake-től az Embracer Group

|

Folytatja költségcsökkentését a svéd médiavállalat, ám stúdióbezárás helyett most esélyt ad egy csapatának, hogy más tulajdonos alatt folytassa működését.

Hirdetés

A Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je lehet a következő Duke Nukem Forever vagy Beyond Good & Evil 2, jobb esetben Dead Island 2 - az Aspyr kezdte el a fejlesztését, ám 2022-ben a Saber Interactive vette át, és azóta sem hallottunk róla semmit, bizonytalan, hogy mikorra lesz belőle játszható termék, ha lesz egyáltalán.

Bloomberg névtelenül nyilatkozó forrásától származó információk szerint az Embracer Group arra készül, hogy a teljes, 3500 főt foglalkoztató Saber Interactive-ot elpasszolja, a KotOR Remake-kel együtt,  összesen 500 millió dollárért. Ezzel a 2020-as vételárhoz képest 25 millió dollárt bukna, de legalább megmaradhat a cég.

Hirdetés

A Saber ernyője alá tartozik 25 stúdió között a 3D Realms, a 4A Games, az Aspyr, valamint a magyar DIGIC Pictures és Zen Studios is. A szentpétervári csapatnál formálódik a szeptemberre tervezett Warhammer 40,000: Space Marine 2, ők készítik a márciusban megjelenő Expeditions: A MudRunner Game-et is, de csőben van a Toxic Commando, az A Quiet Place, és még néhány érdekes projekt is.

Azt, hogy van-e már esetleges vevő, egyelőre a Bloomberg sem tudja. Pár héten belül okosabbak leszünk, egyelőre örülünk annak, hogy nem szántották be az egészet rögtön.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)