Hirdetés

Megvan a Steam legsikeresebb 2023-as megjelenése, nem fogsz nagyon meglepődni

|

Valószínűleg magadtól is kitalálod a győztes kilétét, de azt nem, hogy mennyivel győzött.

Hirdetés

A 2023-as év tele volt lenyűgöző játékokkal, de még így sem kifejezetten meglepő, hogy a Hogwarts Legacy, a Starfield és a Baldur's Gate 3 vitték a pálmát.

A Steam kasszái lendületesen pörögtek egész évben, de az előbbi hármas köröket vert mindenki másra. Ezek közül is kiemelkedik a Baldur's Gate 3, ami sikerrel maga mögött hagyta a varázsvilág szerelmeseit, és a kozmosz felfedezőit is.

A Larian Studios szerepjátéka sokak 2023-as kedvence lett, és több díjat is kapott a Game Awards 2023 zsűrijétől és a többi díjátadó bíráitól is. A virtuális D&D mindenkit lenyűgözött, ez pedig a steames eladási adatokon is meglátszik.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 ugyanis 657 millió dollárt hozott össze, ami majd a kétszerese a Hogwarts Legacy 2023-as végeredményének.

A legérdekesebb adat egyébként a Starfielddé. A maga 235 millió dolláros eredménye nem tűnik soknak, addig amíg eszünkbe nem jut, hogy az RPG a Game Pass része volt, így rengetegen kvázi ingyen, a Windows Store-on keresztül pörgették a Bethesda új csodáját.

Kíváncsiak lennénk az onnan származó adatokra is, de azért van egy olyan érzésünk, hogy még azokkal együtt sem tudná a Starfield legyűrni a Baldur's Gate 3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)