Hirdetés

A Capcom számolgatja a kasszát, a Monster Hunter World megjelenés is szóba került

|

Az előző pénzügyi negyedév remek számait cukrozta éppen a Capcom, mikor egy keveset elárultak az új Monster Hunter játékukról is.

Hirdetés

A Capcom közzétette a 2017-es első pénzügyi negyedévre vonatkozó adatait (ez június 30-án zárult), és nagy szerencsénkre nem csak a 7,5 százalékos profitnövekedésüknek örvendeztek (ami mellesleg tényleg egy szép mutató), hanem a készülő új Monster Hunter játék kapcsán is elárultak ezt-azt.

Hirdetés

Az előző időszakhoz képest valóban szignifikáns pénzügyi növekedésre volt képes a Capcom, ezt pedig a cég a PS4 egyre növekvő sikerével, és a nemrég piacra dobott Nintendo Switch remek teljesítményével magyarázta - szerény véleményem szerint a Capcom által kitermelt remaster hegyek is tisztességesen hozzájárultak mindehhez. 

Kis útmutató táblázat itt:

A fentieknél azonban jóval izgalmasabb, hogy végre nagyjából belőtték a Monster Hunter World várható megjelenését. Elmondásuk alapján a játék még ebben a pénzügyi évben megérkezik, ami azt jelenti gyakorlatban, hogy 2018. március 31-ig biztosan megkapjuk az új Monster Huntert, legalábbis PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC-s kiadás ugyanis csak a konzolos változatok után érkezik meg.

Ezidáig csupán annyit tudtunk, hogy a játék 2018 elején jelenhet meg, úgyhogy most egy picivel közelebb kerültünk a megfejtéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)