Hirdetés

Munkát keresel vagy képeznéd magad? Ezek a cikkek segíthetnek!

|

A Computerworld Karrier oldala segítséget ad a jó önéletrajz, LinkedIn profil összeállításához, a különböző munkakörök közti eligazodáshoz, és sok máshoz.

Hirdetés

Váratlanul felfordult az életünk március közepén, és hiába kezd lassan, apró lépésekben visszatérni a régi rendszer, rengetegen vesztették el munkájukat, vagy döntöttek úgy önszántukból, hogy a nagyobb bajt megelőzve karriert váltanak. Ha ti is ilyen helyzetbe kerültetek, vagy csak szeretnétek jól rákészülni egy munkahelyváltásra, a Computerworld Karrier rovata segíthet.

Hirdetés

A szakértői cikkek segítenek például abban, hogy hogyan kell jó önéletrajzot és LinkedIn profilt összeállítani, hogyan lehet okosan használni a közösségi médiát és nem kínos posztok miatt elbukni az interjúkat, milyen lehetőségek állnak az álláskeresők előtt a koronavírus miatti rendkívüli helyzetben, de arról is többet tudhattok meg, mit jelentenek a különböző fejlesztői munkakörök, mit csinál az üzleti elemző vagy a tesztelő. Érdemes végigböngészni a már felkerült tartalmakat, és gyakran visszatérni, sorra jönnek a hasznos tanácsok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)