Hirdetés

Szlovákiában nyitott új stúdiót a THQ Nordic

|

Már az is kiderült, hogy egészen pontosan miféle játékon fog dolgozni a frissen alakult brigád.

Hirdetés

A THQ Nordic úgy vásárolta fel nemrég a különféle stúdiókat, mintha csak egy szupermarketben vásárolgatna, de szerencsére a cégnek vannak is tervei a tulajdonában lévő franchise-okkal. Most pedig ismét új csapattal bővült a srácok repertoárja.

Hirdetés

A vállalathoz tartozó új stúdió a Nine Rocks Games nevet kapta, székhelye pedig a szlovákiai Pozsonyban található. A csapat egy vadonatúj túlélő-shooteren fog dolgozni, és ugyan azt még nem tudni, mi lesz ez, de tapasztalt fejlesztőkből bizony nincs hiány, ugyanis több olyan munkatárs is van, aki korábban dolgozott például a DayZ-n, a Soldier of Fortune: Paybacken vagy épp a 2004-es Conanen. A Nine Rock Games vezetői székét pedig az a David Durcak foglalhatta el, aki korábban öt évet töltött el projektvezetői pozícióban a DayZ-t fejlesztő Bohemia Interactive-nál.

Szerintetek mi lehet a pozsonyi csapat rejtélyes alkotása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)