Hirdetés

Egy szeptemberi játékos rendezvény egyelőre még biztonságban van

|

A szervezők figyelik a járvány alakulását, de folytatják az előkészületeket.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt kifejezetten nehéz helyzetbe kerültek a rendezvényszervezők is, hiszen a mostanában vagy a közeljövőben tervezett eseményeket sorra kell lemondaniuk. Így járt többek között a GDC, az E3, a gamescom, a QuakeCon és a San Diego Comic-Con is, tehát a nyár összejövetelit lényegében lefújták. De mi a helyzet az őszi expókkal?

Hirdetés

Egyelőre még csak találgatni lehet, hogy mikor vehetünk részt újra biztonságosan egy ekkora rendezvényen, mindazonáltal a novemberi BlizzCon szervezői még bizakodóak. Hasonló a helyzet a szeptemberre tervezett PAX West esetében is. Az eseményt szervező Penny Arcade közleménye alapján a rajongók és kiállítók részéről érkezett kérdések miatt szeretnék tudatni mindenkivel, hogy továbbra is meg szeretnék tartani az őszi PAX Westet szeptember 4. és 7. között, és a következő hónapok során frissítik majd a honlapjukat a további információkkal.

A prioritás számukra még mindig a biztonság, így folyamatosan figyelemmel kísérik a helyzetet és együttműködnek az egészségügyi szervekkel, valamint betartják a CDC és a WHO összes irányelvét. A szervezők szerint a kongresszusi központ és a helyi önkormányzat által megtett intézkedések miatt optimisták és folytatják a velük való közös munkát annak érdekében, hogy a helyes lépéseket tegyék meg a nyár folyamán. 

Egyelőre tehát a PAX West mögött álló brigád is a kivárásra játszik, de nem tűnik úgy, hogy a helyzet teljesen rendeződni fog idén. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)