Hirdetés

A vártnál hamarabb tudhatunk meg többet a PlayStation 5 és az Xbox Series X kapcsán

|

Így, hogy nem lesz E3, elképzelhető, hogy már hamarabb megtartja bemutatóját a Sony és a Microsoft.

Hirdetés

Az elmúlt években fokozatosan alakult át mind az E3, mind annak módja, ahogy a kiadók, gyártók bejelentik újdonságaikat. A legnagyobb leleplezésekre jellemzően az E3 hetében számíthattunk, de mivel a rendezvény idén elmarad, sokan átformálják terveiket.

Hirdetés

A Niko Partners közismert játékipari elemzője, Daniel Ahmad azt állítja, számos, az E3-ra tervezett bejelentést eltoltak valamerre a játékipar képviselői. Míg néhányat előrébb hoztak, másokat későbbre tettek; előbbi kategóriába tartoznak a next-gen, azaz PlayStation 5-re és Xbox Series X-re megjelenő játékok bemutatói. Megjegyezte, hogy a jelenlegi helyzetben bármi akár az utolsó pillanatban is megváltozhat, de okkal várhatunk néhány nagy durranást májusra.

Mindenesetre mi figyelünk, és jelezzük, ha bármit tudnotok kell. A PS5 kontrollerét, a DualSense-t Európa számára kissé kényelmetlen időpontban, április 7-én éjszaka mutatták be, úgyhogy érdemes gyakran visszajönni, nem tudhatjuk, mikor csap be valami hasonló kaliberű infó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)