Hirdetés

Rejtély, hogy ki vesz most Grand Theft Auto V-öt, de még mindig úgy viszik, mintha csak tegnap jelent volna meg

|

Az elmúlt hónapok is produktívak voltak, a Rockstar játéka pedig továbbra sem mutatja a fáradtság jeleit.

Hirdetés

Még tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy a Take-Two Interactive szeptember 30-ával zárult negyedéves jelentésből kiderült, mennyi fogyott az egyébként is hihetetlen eladásokkal büszkélkedő Grand Theft Auto V-ből. Több mint 190 millió eladott példánynál járt ekkor a Rockstar sandbox játéka, és mint ahogyan az várható volt, az érdeklődés az utóbbi hónapokban sem apadt.

A Take-Two legfrissebb, harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi beszámolójából ugyanis kiderült, hogy az elmúlt három hónapban újabb 5 millió példány talált gazdára a 2013-ban eredetileg csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent, ám azóta számos további platformra is kiadott GTA 5-ből, ami ezzel elérte a 195 milliós értékesített példányszámot.

Hirdetés

Érdemes még szót ejteni a Rockstar western kalandjairól is: a 2018-as Red Dead Redemption 2-nek az eladásai 61 millió példánynál járnak (ez legutóbb 57 millió volt), a teljes széria ezzel pedig már 86 millió eladott kópiát számlál, ami szintén figyelemre méltó eredmény.

Szóval továbbra sem kell csodálkozni, a Take-Two-nak az esze ágában sincs sürgetni a Grand Theft Auto VI megjelenését, elvégre továbbra is rengetegen pörgetik, no meg veszik, a több mint 10 éves játékot. Vélhetően a következő felvonás tervezett 2025-ös megjelenéséig az érdeklődés sem hagy majd hirtelen alább, közel a 200 milliós mérföldkő, nem lesz olyan nagy meglepetés, ha legközelebb már erről kell hírt adnunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)