Hirdetés

Soha nem volt még olyan sikeres leárazás a Steamen, mint a 2020 őszi

|

A Valve kiadta az adatokat, hogy dicsekedjen egy kicsit az eredményeivel.

Hirdetés

A Steam minden alkalomra készül egy igen csábító promócióval, melynek keretében akár új játékokat is jelentős kedvezménnyel vehetünk meg. Az idei őszi kiárusítás pont egybeesett a fekete péntekkel és a cyber hétfővel. Az események együttállása rekord eredményeket hozott a Steamnek, és milliókat vonzott a platformra. A kassza leszámolásánál a Valve leginkább azt emelte ki, hogy az akció mekkora siker volt az egyes fejlesztők és kiadók számára.

Hirdetés

A Valve elmondása szerint több játék termelt 10 000 dollártól 1 millió dollárig tartó bevételeket, mint eddig bármikor. Majd egymillió felhasználó vásárolt most először a Steamen, ami a világ helyzetét elnézve nem annyira meglepő. Az akciós időszak csúcsán 7 millióval több felhasználó volt online, mint a tavalyi őszi vásár alatt.

A Steam következő nagy akciós bulija a Winter Sale lesz, ami várhatóan december 22-én fog beindulni. Félretettetek az alkalomra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)