Hirdetés

A Square Enixhez igazolt Sonic egyik atyja

|

Naka Judzsi sokáig a Sonic Team fejese volt, de vezető programozóként is dolgozott a játékokon. Most új kalandok után néz.

Hirdetés

Idén már 35 éve, hogy Naka a szakmában van, de az áttörést számára a SEGA Genesisre megjelent Sonic the Hedgehog hozta meg.

Hirdetés

Az évek során egyre feljebb lépkedett a ranglétrán a SEGA-nál, viszont 2006-ban megalapította saját stúdióját, a Prope-ot, mely egy rakás mobilos, pár DS-es és Wii-s játékot készített, a Digimon All-Star Rumble-t PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve a Digimon Adventure-t PSP-re.

Naka Twitteren jelentette be, hogy januártól a Square Enixnél dolgozik, és egy élvezetes játékot szeretne készíteni. Azt, hogy milyen pozícióban dolgozik és min, nem árulta el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)