Hirdetés

Újabb belsős stúdióval bővült a PlayStation család

|

Többek között a PlayStation 5 egyik nyitócíme fűződik a nevükhöz.

Hirdetés

A Microsoft az utóbbi időben igencsak betárazott stúdiókból (a ZeniMax felvásárlásáról nem is szólva), de a Sony-t sem kell félteni: lassan, de biztosan gyarapítják a csapataik számát. Bár legutóbb ennek pont az ellenkezője történt, ugyanis teljesen újraszervezték az egyik legrégebbi belsős brigádjukat, a Japan Studiót, amelynek munkatársait átvezényelték az ASOBI Teamhez.

Ahhoz az ASOBI Teamhez, ami a PlayStation 5 és a DualSense előnyeit prezentáló, általunk kihagyhatatlannak tartott Astro's Playroomot fejlesztették, ami előre telepítve van minden új konzolra. A csapat korábban ennek elődjén, az Astro Bot Rescue Missionön, valamint a PS4 alapkellékén, a The Playroomon dolgozott, a Sony pedig hatalmas fantáziát lát bennük.

Hirdetés

A PlayStation Blogon megjelent egy interjú Nicolas Doucettel, az ASOBI igazgatójával, aki elárulta, hogy a stúdió bővülni fog, hogy az előző két játék sikere után áttérhessen nagyobb projektekre. 

Doucet szerint ez egy nagyon izgalmas időszak a csapat számára, amiért nagyon hálásak a PlayStation rajongóinak támogatásáért.

Elmondta, hogy amikor 2012-ben megalakultak, néhányan dolgoztak olyan techdemókon, amik bemutatták, hogy mit tud az új hardver. Aztán folyamatosan bővült a csapat, és a Két Astro Bot játék után most ott tartanak, hogy az ASOBI Team a PlayStation Studios legújabb belsős csapatává vált. A jó hírhez egy színes új logó is készült, íme: 

Hogy a fejlesztők min dolgoznak éppen, azt egyelőre homály övezi, viszont a PlayStation Studios fejét, Hermen Hulstot megkérdezték, hogy most láttuk-e utoljára Astrobotot, mire Hulst viccesen megjegyezte, hogy remélhetőleg nem, mert imádja azt az aranyos kisfickót.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti is így vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)