Hirdetés

Mi lesz, ha a Vivendi megszerzi a Ubisoftot?

|

A Vivendi szépen lassan, darabonként veszi meg a Ubisoftot, és ugyan küzd a francia kiadó, sajnos el kell kezdeni azon gondolkozni, hogy mi lesz, ha veszítenek.

Hirdetés

A PCGamesN készített egy interjút a Ubisoft műveleti alelnökével, Anne Blondellel, aki szerint nem lesz ugyanolyan a cég, ha a Vivendi átveszi az egészet. Szembe kell nézni a helyzettel, mert a Vivendinek van annyi pénze, hogy ha nagyon akarja, kilóra megveheti az egészet.

Blondel arról beszélt, hogy elveszne a Ubisoft függetlensége, és bár nem tekinthetünk egy ekkora céget az indie piac részének, de a srácok mégis kihoztak olyan címeket, mint a Child of Light és Valiant Hearts. Ezek a játékok nem termeltek iszonyatos bevételeket, de mégis megérdemelték a figyelmet. Ilyesmivel a kiadó valószínűleg nem fog tudni foglalkozni, ha a Vivendi átveszi a gyeplőt.

"Egyelőre jól állunk mert a játékosok velünk vannak, de lévén, hogy csinálom ezt már vagy 20 éve, tudom, hogyha elszakítanak minket a függetlenségünktől, és ha elveszik tőlünk a lehetőségét annak, hogy kockáztassunk és feltaláljunk új dolgokat, akkor a Ubisoft már nem lesz ugyanolyan."

Amellett, hogy a kiadó igyekszik küzdeni a szabadságáért, a játékosokkal szembeni hírnevük javításán is dolgoznak. Mostanában például rengeteg ingyen cuccot kaptunk tőlük. 

Szerintetek mi lesz a jövője a kiadónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)